Mooring Booking Management IoT platforma booking aplikacija

U nastavku je detaljno prikazana izvedba MBM booking aplikacije, namijenjene za rezervaciju i prodaju sidrenih i veznih mjesta od strane krajnjeg korisnika.

Mooring Booking Management IoT booking aplikacija dostupna je za Android operativne sustave putem Google Play trgovine i besplatna je za sve korisnike.

Za sve dodatne informacije i tehničku podršku slobodno nas kontaktirajte.

Početni ekran 1. Početni ekran Poseidon sustava za rezervaciju bova Početni ekran za prijavu u sustav putem postojećeg korisničkog imena i lozinke odnosno kreiranje novog korisničkog računa. Početni ekran 2. Ekran za kreiranje novog korisničkog računa Prilikom prvog korištenja korisnik mora kreirati korisnički račun te definirati osnovne parametre plovila. Nakon kreiranja korisničkog računa korisnik unosi pristupne podatke i obavlja prijavu. Početni ekran 3. ekran za unos podataka o korisniku i plovilu Prilikom kreiranja korisničkog računa, potrebno je unijeti osnovne podatke o korisniku i plovilu koje će se koristiti za rezervaciju veza. Početni ekran 4. ekran sa parametrima za pretraživanje Ekran sa osnovnim parametrima za pretraživanje lokacije veznog mjesta i željenog datuma. Klikom na Search u glavnoj navigacijskoj traci ili na poveznicu Search Moorings, korisnik se usmjerava na ekran pretrage veznih mjesta. Početni ekran 5. ekran sa informacijama o sidrištu Ekran detalja sidrišta/marine sadrži informacije o sidrištu te opis, sliku i geografski prikaz veznih mjesta dostupnih za rezervaciju. Početni ekran 6. prikaz sidrišta/marine Prozor sa detaljima sidrišta/marine sadrži osnovne informacije i sliku sidrišta/marine.
Klikom na tipku Open prelazi se na ekran detalja odabranog sidrišta.
Početni ekran 7. ekran sa prikazom detalja veznog mjesta Prikazuje se klikom na vezno mjesto, te sadrži informacije kao što su geografske koordinate veznog mjesta, jedinstvana oznaka veznog mjesta, te maksimalna duljina plovila za koje je vezno mjesto predviđeno. Početni ekran 8. Fast booking funkcionalnost - brza rezervacija veznog mjesta Potrebno je odabrati vrijeme boravka u satima. Klikom na tipku Book, sustav automatski pretražuje i odabire slobodno vezno mjesto. Pri tome se otvara sljedeći prozor u kojem je potrebno odabrati detalje rezervacije. Početni ekran 9. ekran za plaćanje (checkout) Ekran sa definiranom cijenom prema unosu svih odabranih parametara i opcijom plaćanja. Početni ekran 10. Ekran sa pregledom dostupnih prepaid voucher-a Aplikacija omogućava kupnju rezervacije putem prepaid vouchera. Iznos kupljene rezervacije automatski će se odbijati od ukupnog iznosa na voucher-u. Početni ekran 11. Ekran za checkout kupnje vouchera Klikom na tipku Buy Voucher, korisnik se preusmjerava na ekran za plaćanje rezervacije, s time da je predmet plaćanja Voucher koji korisnik kupuje umjesto veznog mjesta.
Kada se određeni voucher primjeni za plaćanje rezervacije, na ekranu za plaćanje rezervacije prikazuju se sljedeće informacije.
Back To Top